Velkommen til Skjoldet

Avdelingen består av 23 Dronninger og Konger i alderen 3-4 år.

Avdeling Skjoldet består av 23 barn i alderen 3 til 4 år. Vi er 5 engasjerte ansatte som er opptatt av å ha positive dager sammen med barna. Vi er et bra team som jobber godt sammen. Vi er samkjørte, trygge, setter klare grenser, har det morsomt og trives godt i jobben vår.

Det viktigste for oss er at alle barn føler seg både sett, hørt og forstått. Vi tar barn på alvor og er opptatt av det barna viser interesse for. På Skjoldet prioriterer vi aktiviteter som gjør at barna er sosiale og opplever glede, undring og samhold.

Årets prosjekt heter "Det var en gang". Vi tar utgangspunkt i årstidene og knytter eventyr opp mot disse. I høst skal vi jobbe med "Gullhår og de tre bjørnene", til vinteren tar vi et dypdykk i "Skinnvotten" og til våren tar vi for oss "Den lille røde høna". Vi gleder oss!

De ansatte på skjoldet:

• Pedagogisk leder: Linda Hamre 100%