Velkommen til Sølje

Avdelingen består av 14 barn fra 0-3 år og har 5 voksne, alle i 80 % stillinger.

Barnehage året 2016/2017

Hei alle sammen og velkommen til et nytt barnehage år på Sølje!

Vi er så heldige at vi i løpet av august har blitt kjent med syv nye barn og familier på Sølje.

Nå er vi fulltallige med 14 barn på avdelingen, 8 gutter og 6 jenter. Vi gleder oss til å tilbringe tid, forske sammen, gå på oppdagelsesferd og dele små store og små gleder, utvikling og mestring sammen med deres barn.

Vi er en sprek gjeng med masse humor som jobber tett sammen. Vi vektlegger å arbeide i team, være samkjørte, ha felles grenser og være tydelige voksne. Dette for å skape trygge rammer for barna. Barna er de viktigste i vår hverdag. Vi er voksne som ønsker å være tilstede og lytte til barna og barns medvirkning er viktig for oss.

På Sølje bor vi på gulvet, vi voksne befinner oss der barna befinner seg. Vi har en god atmosfære på avdelingen, vi er voksne som trives i hverandres selskap og som er trygge på den jobben vi utfører. Vi er en gjeng som brenner for det vi jobber med og vi har det morsomt sammen, både barn og voksne.

Barnehagen vår er en  Reggio Emilia inspirert barnehage og våre rom fungerer som den tredje pedagog.Det vil si at vi har tydelige kroker hvor barna sklir rett inn i leken når de kommer inn på avdelingen.

Dette årets prosjekt heter MUSIKKENS HUNDRE SPRÅK. Prosjektet jobber vi med året rundt og det følger oss gjennom høytider, dagligdagse hendelser og gjennom lek og læring. Vi forsker sammen med barna og på Sølje har vi dette året fokus på Hakkebakkeskogen og kroppen vår.

De ansatte på Sølje:

• Pedagogisk leder: Elisabeth Grønnevik 80 %