Velkommen til oss på Sølje


Avdelingen består av 14 barn fra 0-3 år og har 5 voksne. Vi har flere reduserte stillinger, men er alltid fire stk på jobb hver dag.

Barnehage året 2017/2018

 

Hei alle sammen og velkommen til et nytt barnehage år på Sølje! 

Dette året er litt anderledes for oss. Vi hadde tre tilvenninger i vår og har foreløpig hatt to tilvenninger. Frem til november kommer vi til å være 11 barn. Vi blir ikke full gruppe før i januar og da blir vi 14 barn tilsammen. 

Vi gleder oss til å tilbringe tid, forske sammen, gå på oppdagelsesferd og dele små store og små gleder, utvikling og mestring sammen med deres barn.

 

Vi er en sprek gjeng med masse humor som jobber tett sammen. Vi vektlegger å arbeide i team, være samkjørte, ha felles grenser og være tydelige voksne. Dette for å skape trygge rammer for barna. Barna er de viktigste i vår hverdag. Vi er voksne som ønsker å være tilstede og lytte til barna og barns medvirkning er viktig for oss. 

På Sølje bor vi på gulvet, vi voksne befinner oss der barna befinner seg. Vi har en god atmosfære på avdelingen, vi er voksne som trives i hverandres selskap og som er trygge på den jobben vi utfører. Vi er en gjeng som brenner for det vi jobber med og vi har det morsomt sammen, både barn og voksne.

 

Barnehagen vår er en  Reggio Emilia inspirert barnehage og våre rom fungerer som den tredje pedagog.Det vil si at vi har tydelige kroker hvor barna sklir rett inn i leken når de kommer inn på avdelingen. 

 

Dette årets prosjekt heter NATURENS HUNDRE SPRÅK, med undertittelen: Det var en gang... Vi på liten avdeling skal jobbe med eventyret om Gullhår og de tre bjørnene ut året og etter jul og frem mot sommeren skal vi ha eventyret om den røde høna.

Prosjektet jobber vi med året rundt og det følger oss gjennom høytider, dagligdagse hendelser og gjennom lek og læring. Vi forsker sammen med barna og knytter Stavanger kommunes språk prosjekt inn i vårt prosjekt og har språk samlinger i grupper tre ganger i uken. 

 

De ansatte på Sølje:

  • Pedagogisk leder: Elisabeth Grønnevik 80 %
  • Medarbeider: Siv Erevik Vollan 80 %
  • Medarbeider: Sarah Dahl i 80 %
  • Medarbeider: Ivar Aarsand 100 %
  • Medarbeider: Maiken Mossefinn Fjelde 60%Elisabeth
Siv
Sarah D
Ivar
Maiken

Logg inn for å se alt innhold

Foreldre kan bruke navnet "gjest" og passordet får dere i barnehagen. Husk å logge ut igjen hvis dere sitter på en offentlig maskin :)

   
Send en e-post hvis du ikke får logget inn