Velkommen til Sverdet!

Avdelingen består av 22 barn i alderen 2-5 år og 5 voksne.

2016-2017

I år er vi 9 gutter og 13 jenter på avdelingen.

På Sverdet leker vi og har det mye moro sammen, både inne og ute! Årets prosjekt heter "Musikkens hundre språk". Gjennom musikken skal vi utforske alt som barna finner spennende og interessent. På Sverdet har vi bestemt oss for at vårt musikkprosjekt skal ha navnet "Du og jeg og musikken", da fokuset vårt også skal være på vennskap, samhold og relasjoner. Vi kommer til å bruke sanger og fortellinger fra "Hakkebakkeskogen" en del. Barnehagen er også med på språktiltak i regi av Stavanger Kommune, som innebærer opplæring av personale i hvordan man kan bidra til å styrke barns språkutvikling.

Vi voksne på Sverdet er en humørfylt og engasjert gjeng som gleder oss til mye moro, lek og læring sammen med barna deres!

De ansatte på Sverdet:

• Pedagogisk leder: Steffen Ivarsflaten