Velkommen til Sverdet!

Avdelingen består av 21 barn i alderen 2-5 år og 5 voksne.

2016-2017

I år er vi 14 gutter og 7 jenter på avdelingen.

På Sverdet leker vi og har det mye moro sammen, både inne og ute! Årets prosjekt heter "Det var en gang". Planen er at språkarbeid og naturopplevelser skal komme sammen i en god blanding. Vi kommer til å bruke 3 ulike fortellinger gjennom året, først "Gullhår og de 3 bjørnene", så "Skinnvotten" og til slutt "Den lille røde høna". Barnehagen har også fått opplæring fra Stavanger Kommune i det som heter "Språktiltaket", som innebærer at vi har daglige samlinger hvor vi fokuserer på barnas språkutvikling. Og ellers i hverdagen så skal vi gå på turer, spise god mat, ha spennende samtaler, utforske materialer og verktøy sammen!

Vi voksne på Sverdet er en humørfylt og engasjert gjeng som gleder oss til mye moro, lek og læring sammen med barna deres!

De ansatte på Sverdet:

• Pedagogisk leder: Steffen Ivarsflaten