• Hjem
  • Om oss
  • Søke plass
  • Planleggingsdager
  • Studiebesøk
  • Kjøkkenet
  • Info
LOGG INN
Vi er en Reggio Emilia inspirert barnehage

Kontakt oss på tlf:

51950440Send oss e-post
Dronningaasen banner
Artikkelbilde

Fiskesuppe


Ingredienser

200 g  laksefilet
200  torskefilet
1 ss  margarin
2  gulrøtter
100 g  kålrot
100 g  sellerirot
1/2  purre
1/2  fennikel
1 ss  hvetemel
2 ss  rød pesto
2 dl  matfløte
1 1/2 dl  hvitvin
6 1/2 dl  fiskekraft/ buljong
1 ts  salt
1/2 ts  pepper
2 ss  kjørvel, frisk

Fremgangsmåte

 

Skrell og kutt alle grønnsakene i fyrstikklange lange staver eller i tynne skiver.

Skjær fisken i terninger på 2x2 cm.

Finhakk kjørvel.

Smelt margarinen i en kjele og fres grønnsakene 2-3 minutter på medium varme. Strø over melet og vend inn.

Rør inn pesto og ha i hvitvin, fiskekraft og fløte.

La det småkoke i ca. 15 minutter.

Tilsett fisk og kjørvel og la det stå og trekke i ett par minutter. Ha i salt og pepper og server med godt brød til.



Oppskrifter


Blomkålsuppe
Fish & Chips
Fiskeboller i karrisaus
Fiskesuppe
Gulrot Muffins
Havregryn Muffins
Kalkunskinkegryte med ris og brokkoli
Kylling med ris, gulrøtter og brokkoli, serves med kyllingsaus
Laks med ris, brokkoli og løksaus
Lapskaus med pølser
Meny høsten 2014
Pitapizza
Potetsuppe med bacon
Rundstykker med havregryn
Tacosuppe
Tomatsuppe
Tilbake til Kjøkkenet

Logg inn for å se alt innhold

Foreldre kan bruke navnet "gjest" og passordet får dere i barnehagen. Husk å logge ut igjen hvis dere sitter på en offentlig maskin :)

   
Send en e-post hvis du ikke får logget inn
Error parsing XSLT file: \xslt\MainListNewsAndEvents.xslt

Dronningåsen Andelsbarnehage - Husabergbakken  40A - 4032  Stavanger | En Reggio Emilia inspirert barnehage


POWERED BY UMBRACO